ELEPHANT SOLUTIONS širi granice poslovanja po uzoru na SVJETSKE TRENDOVE

ELEPHANT SOLUTIONS širi granice poslovanja po uzoru na SVJETSKE TRENDOVE

ELEPHANT SOLUTIONS, kao najpoznatija bijeljinska IT kompanija, je u četvrtak otvorio vrata novog poslovnog prostora.

IT poslovni svijet je odavno upoznat sa našom Elephant Solutions kompanijom i vrhunskim timom koji svakodnevno napreduje u svim sferama softverskog inženjeringa. Osim rješavanja izazova za klijente širom svijeta, kompanija je poznata i u segmentu društvene odgovornosti, ali i kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca za sve mlade IT stručnjake iz Bijeljine.

“U periodu od 2013. godine konstantno stremimo unaprijeđenju poslovnih ciljeva i kvaliteta rješenja iz oblasti informacionih tehnologija što je zahtijevalo proširenje radnog prostora u 2022. Otvaranjem još jedne kancelarije klijenti i naš tim dobijaju potpuno novu dimenziju komfora”, istakao je Miloš Novaković, suosnivač i izvršni direktor kompanije.

U četvrtak, 6. oktobra, nova Elephant Solutions kancelarija u Bijeljini je i svečano otvorena, na adresi Atinska broj 15.

Ovim povodom organizovana je i koktel zabava za brojne zvanice sa IT scene, prijatelje i zaposlene u kompaniji. Velibor Maksimović, suosnivač i operativni direktor, je posebnu zahvalnost iskazao timu sa više od 30 zaposlenih istakavši da je njihovo povjerenje i lojalnost najvažnija karika za dosadašnji uspjeh, ali i osnovna pretpostavka za dalje napredovanje.

Više od 50 poslovnih partnera i saradnika iz Bosne i Hercegovine i Srbije je svojim prisustvom potvrdilo značaj Elephant Solutions na regionalnom IT nebu. Neki od njih su PulSec iz Beograda, Comtrade, Company Wall, Asseco See, Holistic Digital i drugi.

Galerija događaja:

We invite you to follow us on social networks so you can keep up with all our latest projects and news.